09 خرداد 1388 | May 30, 2009
-
10 خرداد 1388 | May 31, 2009
- مد باحال Reflection Avatar با موفقیت نصب شد و از این به بعد آواتارهای اعضا در پروفابلشون و کنار پست ها به صورت آینه ای دیده میشه!

البته اگه خوشتون نیومد پاکش میکنم!
12 خرداد 1388 | June 02, 2009
- بسته بسیار جالب و کارآمد AEVA یا همون Auto-Embed Video & Audio با موفقیت کامل و کمی سختی نصب شد... از این پس فایل های ویدئویی و صوتی از سایت هایی مثل YouTube و غیره و فایل های مستقیم که بگذارید با این بسته به صورت اتوماتیک داخل خود انجمن باز میشن و دیگه نیازی به رفتن به اون سایت ها نیست... شما فقط کافیه لینک رو بگذارید هیچ تگی هم نمیخواد...! مثل این:
09 تیر 1388 | June 30, 2009
- با توجه به درخواست هایی که مدت ها پیش شده بود و منم امروز یادم افتاد، بسته ای برای اینکه کی به کی یا به چی رای داده با رنج وسختی زیاد نصب شد... از این پس در تاپیک های نظرسنجی ها میتونید ببینید کی به کدوم گزینه رای داده که این قضییه که مشکل بسیار حجیمی بود برای همیشه حل شد...!!! در ضمن این بسته رو خودم فارسی کردم...

10 تیر 1388 | July 01, 2009
- بسته بازی ها (ARCADE) هم با موفقیت نصب شد از این به بعد بازیم میتونید بکنید...!!!
بازی های جدیدم به زودی نصب میشن... از بالای صفحه روی اون دکمه تابلوی بازی کلیک کنید! 
11 تیر 1388 | July 02, 2009
- تمام صورتک های اصلی یاهو مسنجر به فوروم اضافه شدن مثل این
و این
... حالا بعدا صورتک های بیشتری هم اضافه میکنم... آخرین صورتک های باحال رو میتونید از این وبسایت به فوروم ها و وبسایت های دیگه کپی کنید: http://www.pic4ever.com19 تیر 1388 | July 10, 2009
- بالاخره بخش آخرین ارسال ها که در پایین انجمن بود خیلیا از عملکردش ناراضی بودن (اینکه هر چی پست زده میشه مینویسه و فقط باید اسم تاپیک های بروز شده رو بنویسه) درست شد و دیگه الان خیلی پیشرفته تر از قبل شده و همه جزئیات توش هست... در ضمن اینم خودم مخصوص اینجا فارسیش کردم... برید حالشو ببرید...

23 تیر 1388 | July 14, 2009
- قالب انجمن عوض شد و یه قالبی گذاشته شد که همه ازش راضی باشن (برعکس قالب قبلی که اکثریت از شدت تاریکیش ناراضی بودن) و متعاقباً مجبور شدم 90 درصد کارهایی که تا الان انجام دادم رو دوباره انجام بدم... ولی خوبی ایندفعه اینه که دیگه به اندازه دفعه اول طول نمیکشه...

02 مرداد 1388 | July 24, 2009
- تمامی مشکلات ایمیل برطرف شد و از این پس هیچ مشکلی در قسمت های "فراموش کردن پسورد" برای بازیابی پسورد و همچنین ارسال خبرنامه ها نخواهد بود... و به این دلیل که مشکل ایمیل برطرف شد از این پس تمامی اعضای جدید پس از عضویت باید ایمیلشون رو تأیید کنن که این کار با ارسال یه ایمیل بهشون و کلیک بر روی لینک فعال سازی انجام میگیره...

18 مرداد 1388 | August 09, 2009
- تغییر بسیار مهمی در سایت انجام پذیرفت و اون اینه که بالاخره دکمه تشکرم به این فوروم اضافه شد... دیگه چی میخواید...؟؟؟ برید حالشو ببرید...!

- دیدن لیست کاربران برای تمامی فرماندهان آزاد شد (رؤسا قبلا میتونستن ببینن)... کافیه از بالای صفحه روی "کاربران" کلیک کنید تا لیست کاربران رو ببینید... همچنین امکانی اضافه شد که بتونید با انتخاب از یه لیست، کاربران رو به صورت دسته بندی شده بر اساس گروه کاربری ببینید که اینطوری کار برای فرماندهان برای پیدا کردن زیرگروه هاشون راحت تر میشه...

16 آبان 1388 | November 07, 2009
- از این به بعد میتونید برای راحتی کار، برای لینک دادن به صفحه مشخصات کاربران توی همین سایت به جای اینکه کلی بگردید و لینکشون رو پیدا کنید و بزارید، فقط کافیه به شکل زیر عمل کنید و بین کدهای user و یا id اطلاعات مورد نیاز رو بنویسید:
کد:
1- [user]نام کاربری عضو مورد نظر[/user]
2- [user=نام کاربری عضو مورد نظر]matn ya kalame ii jaygozin (مستعار)[/user]
3- [id]شماره کاربری عضو در همین سایت[/id]
4- [id=شماره کاربری عضو در همین سایت]matn ya kalame ii jaygozin (مستعار)[/id]
2- [user=نام کاربری عضو مورد نظر]matn ya kalame ii jaygozin (مستعار)[/user]
3- [id]شماره کاربری عضو در همین سایت[/id]
4- [id=شماره کاربری عضو در همین سایت]matn ya kalame ii jaygozin (مستعار)[/id]
و در پایین نمونه هایی از هر مورد میبینید:
1- لینک به صفحه مشخصات من: Sanderson
2- اینم همون بالاییه ولی یه متنی مینویسم که روش کلیک کنید میرید توی مشخصات من: برای رفتن به صفحه مشخصات من اینجا کلیک کنید
3- اینم عین همون اولیه ولی به جای نام کاربریم، شماره کاربریم که " 3 " هستش رو بین کد id مینویسم: 3
4- اینم عین شماره 2 هستش که با شماره 3 مخلوط میشه و بین کد id قرار میگیره: برای رفتن به صفحه مشخصات من اینجا کلیک کنید
17 آبان 1388 | November 08, 2009
- از این پس توی مشخصات هر فردی برید، اگه اون فرد درجات کاربری مختلفی داشته باشه، بقیه شون رو هم در زیر درجه کاربری اولش تحت عناوین "درجه کاربری 2" و... خواهید دید...
- از این پس در کنار پست ها هم در زیر نام کاربری نویسنده، اگر اون فرد درجات کاربری دیگری هم داشته باشه زیر درجه کاربری اصلیش میبینیدش...!

01 آذر 1388 | November 22, 2009
- پس از اتفاقاتی که افتاد که همگی شاهد بودید که انجمن ساعاتی از کار افتاد و این شبهه پیش اومد که هک شده، koroshe-kabir بن شد و همچنین اجازه تغییر در تنظیمات کاربری اعضا (از قبیل پسورد و...) از معاونان مدیر انجمن گرفته شد تا اگه از این به بعد چه عمداً و چه سهواً به فردی سطح دسترسی "معاون مدیر کل انجمن" داده شد دیگه شاهد چنین اتفاقاتی نباشیم...!
12 آذر 1388 | December 03, 2009
- سیستم انجمن به نسخه 1.1.11 ارتقاء پیدا کرد...!
25 آذر 1388 | December 16, 2009
- همونطور که بعضیاتون دیدید حدود 2 ساعت فوروم به صورت غیرفعال دراومد که توی این 2 ساعت داشتم یه کار جالبی انجام میدادم که اون نصب و راه اندازی و هماهنگ سازی و... یه بسته بود که با موفقیت تموم شد...
از این به بعد وقتی که از فرم آخر تاپیک ها، یعنی فرم "پاسخ سریع" استفاده کنید، دیگه بعد از کلیک روی دکمه "ارسال" لازم نیست صفحه از اول دوباره بارگذاری بشه و این امکان به صورت یه سیستم AJAX دراومد و در همون لحظه بدون نیاز به بارگذاری مجدد صفحه، پستتون به تاپیک اضافه میشه...! البته این تنها درصورتی هستش که در صفحه آخر اون تاپیک باشید و اگه در صفحات غیر از صفحه آخرش پست بدید صفحه دوباره بارگذاری میشه و به صفحه آخر منتقل میشید...!

06 بهمن 1388 | January 26, 2010
- با توجه به فعالیت های اخیر Bot های روسی تبلیغات کننده و ایجاد تعداد زیادی یوزر توسط آنها، سیستم reCAPTCHA به فوروم اضافه شد و از این پس سطح امنیتی کد امنیتی زمان ثبت نام تا حد زیادی بهبود یافته و دیگه شاهد اینچنین حملات Bot ــی نخواهیم بود (امیدواریم!)...!
* اگه دلتون میخواد bbcode های به کار رفته در این پست رو ببینید کافیه از بالای پست روی دکمهٔ "نقل قول" کلیک کنید...!
و این داستان همچنان ادامه دارد!

خارج شده است