« : 12 آبان 1388,ساعت 04:34:13 » |
RezaPhoto
فرمانده - بدون گروه رییس عضو سازمان اطلاعات و امنیت

آفلاین
تشكر
-اهدا شده: 53
-دريافت شده: 51
جنسيت : 
تعداد ارسال: 259 تاریخ عضویت: اكتبر 2009
شناسه ایریپابلیک:
قبول اکثریت . . . نشان آدمیت
|
با سلام
دوستان این سایت مافیا 2 مشکل اساسی داره که من 2-3 ماه به خاطر همین دو مشکل نتونستم وارد این فروم بشم. یعنی از روز اولی که وارد بازی شدم خواستم عضوتون بشم ولی نشد.
همونطور که میدونین بیشتر کاربرای اینترنت از اینترنت اکسپلورر استفاده میکنن . و این سایت موقع ثبت نام با اینترنت اکسپلورر مشکل پیدا میکنه . . . مشکلش اینه که توی مرورگر اکسپلورر کد امنیتی رو نشون نمیده که ثبت نام انجام بشه .
واسه همین کاربر همون اول ول میکنه میره مثل من که بعد 3-4 ماه دوباره برگشتم .
مشکل بعدی هم بازخوانی پسورد هستش . . . موقعی که پسورد رو فراموش میکنی این به جای اینکه بگه آدرس ایمیلت رو بده میگه سوال امنیتیت چی بود . . . در صورتی که 90 درصد بچه ها سوال امنیتی تنظیم نمیکنن . . . اون بخشش هم یه خورده گنگه.
اگر این دوتا بخش رو درست کردین من کاری میکنم که اعضای فروم 2 برابر بشه
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
| |
 |
|
« پاسخ #1 : 12 آبان 1388,ساعت 10:28:57 » |
jack sparrow

آفلاین
تشكر
-اهدا شده: 85
-دريافت شده: 144
تعداد ارسال: 523 تاریخ عضویت: اكتبر 2009
|
اگه اینترنت اکسپلورر جدید نصب کنید مشکل اولتون حل میشه یا مشکل از سرعت اینترنتتونه که اونم قابل حله اگه حافظتونو تقویت کنید مشکل دومتونم حل میشه  حالا شما کاری کن که اعضای فرم 2برابر بشه 
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
سکوت
|
|
|
« پاسخ #2 : 12 آبان 1388,ساعت 14:36:26 » |
RezaPhoto

آفلاین
تشكر
جنسيت : 
شناسه ایریپابلیک:
|
حاجی حرفه تو میزنی . . . اینترنت اکسپلورر جدید منظورت چنده . . . . 8 یا 9-10 که هنوز نیومده من اینترنت اکسپلورر 7 دارم بابا هیچ فرقی هم با 8 نداره . . . اون موقع که 6-5 هم داشتم اون عکس امنیتی باز نمیشد. راجب حافظه هم وقتی نمیتونی وارد بشی و سوال امنیتی تنظیم نکردی چجوری جواب سوال رو بدی همه جا معمولا ایمیل طرف رو میگیرن و پسوردش رو به اون میفرستن... هر وقت این مشکلات حل شد چشم . . . مافیا رو دو برابر میکنم 
|
|
|
|
|
« پاسخ #3 : 12 آبان 1388,ساعت 16:29:02 » |
jack sparrow

آفلاین
تشكر
-اهدا شده: 85
-دريافت شده: 144
تعداد ارسال: 523 تاریخ عضویت: اكتبر 2009
|
اولا حاجی قیافته  دوما منم دارم از اینترنت اکسپلوره استفاده میکنم ولی مشکل شمارو ندارم!!!!(شکلک تفکر نداره اینجا شما به بزرگیه خودتون ببخشید) سوما اقا شما پسوردتو شماره تلفنت بذار یادت نمیره اگر یادت رفت بعد از مراجعه به یه روان پزشک بیا خودم برات درش میارم  مشکلا حل شد مافیارو دو برابر کن  چهارم من که برات تشکر گذاشتم توام برام تشکر بذار دیگه 
|
سکوت
|
|
|
« پاسخ #4 : 12 آبان 1388,ساعت 18:30:18 » |
mobinoo
عضو عادی - بدون گروه

آفلاین
تشكر
-اهدا شده: 20
-دريافت شده: 79
جنسيت : 
تعداد ارسال: 303 تاریخ عضویت: ژوئیه 2009
شناسه ایریپابلیک:
I am Dangerous
|
|
you hit me , we hit you
|
|
|
« پاسخ #5 : 13 آبان 1388,ساعت 00:22:10 » |
RezaPhoto

آفلاین
تشكر
جنسيت : 
شناسه ایریپابلیک:
|
بابا پس بگو . . . یادته موبین من 2 ماه پیش هم این مشکلات رو به تو گفتم
2 ماه هم روش صبر میکنیم :دی
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
« پاسخ #6 : 13 آبان 1388,ساعت 15:51:04 » |
mobinoo
عضو عادی - بدون گروه

آفلاین
تشكر
-اهدا شده: 20
-دريافت شده: 79
جنسيت : 
تعداد ارسال: 303 تاریخ عضویت: ژوئیه 2009
شناسه ایریپابلیک:
I am Dangerous
|
موبین نه "مبین"
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
you hit me , we hit you
|
|
|
« پاسخ #7 : 13 آبان 1388,ساعت 19:52:17 » |
RezaPhoto

آفلاین
تشكر
جنسيت : 
شناسه ایریپابلیک:
|
بابا مهم رسوندن منظوره :دی
زیاد فرقی نداره
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
« پاسخ #8 : 14 آبان 1388,ساعت 02:56:57 » |
Sanderson
حاجی سندرسون
مدیر کل انجمن رییس عضو سازمان اطلاعات و امنیت عضو عادی - بدون گروه فرمانده - بدون گروه

آفلاین
تشكر
-اهدا شده: 187
-دريافت شده: 60
جنسيت : 
تعداد ارسال: 167 تاریخ عضویت: مه 2009
شناسه ایریپابلیک:
I just believe in Science
|
 |
|
|
با سلام
دوستان این سایت مافیا 2 مشکل اساسی داره که من 2-3 ماه به خاطر همین دو مشکل نتونستم وارد این فروم بشم. یعنی از روز اولی که وارد بازی شدم خواستم عضوتون بشم ولی نشد.
همونطور که میدونین بیشتر کاربرای اینترنت از اینترنت اکسپلورر استفاده میکنن . و این سایت موقع ثبت نام با اینترنت اکسپلورر مشکل پیدا میکنه . . . مشکلش اینه که توی مرورگر اکسپلورر کد امنیتی رو نشون نمیده که ثبت نام انجام بشه .
واسه همین کاربر همون اول ول میکنه میره مثل من که بعد 3-4 ماه دوباره برگشتم . خوب اولاً میتونی از مرورگرای بهتر مثل Opera یا FireFox استفاده کنید... دوماً که آیا همزمان با مرورگرای دیگه هم تست میکنی همین مشکل رو داری یا در همون زمان فقط با Internet Explorer این مشکل رو داری...؟؟؟ سوماً که من از همون اول که اینجا رو ساختم با اکثر مرورگرا تستش میکنم و هیچ مشکلی نداره و همین الانم با مرورگر Internet Explorer شرکت معظم Microsoft ورژن 8.0.6001.18702 که همین امروز بعد از ظهر مایکروسافت آپدیتش کرد تست کردم و هیچ مشکلی نبود... باور نداری اینم عسکش (روش کلیک کنی گنده میشه):  مشکل بعدی هم بازخوانی پسورد هستش . . . موقعی که پسورد رو فراموش میکنی این به جای اینکه بگه آدرس ایمیلت رو بده میگه سوال امنیتیت چی بود . . . در صورتی که 90 درصد بچه ها سوال امنیتی تنظیم نمیکنن . . . اون بخشش هم یه خورده گنگه.
اگر این دوتا بخش رو درست کردین من کاری میکنم که اعضای فروم 2 برابر بشه در مورد اون مشکل: اول اینکه شما مجبور نیستی موقع بازیابی پسورد کنار عبارت "از من سؤالی بپرس" رو تیک بزنی... اگه قبلاً سؤالی گذاشته باشی خودش بهت گیر میده... دوم اینکه جدیداً گوگل داره یه ذره اذیت میکنه که ایمیل نمیفرسته که احتمالاً به زودی مشکل حل میشه...!!! 
|
|
|
|
« آخرين ويرايش: 14 آبان 1388,ساعت 03:03:13 توسط Sanderson »
|
خارج شده است
|
|
|
| |
 |
|
« پاسخ #9 : 14 آبان 1388,ساعت 11:33:03 » |
firestar
كامران

آفلاین
تشكر
-اهدا شده: 5
-دريافت شده: 11
تعداد ارسال: 18 تاریخ عضویت: سپتامبر 2009
شناسه ایریپابلیک:
بشدت معتاد به بازي وب بيس و يه نازيست واقعي
|
Sanderson doset dariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim dastet dard nakone mamnoon az zahmatet baraye fourm va goroh  :
|
|
|
|
|
|