با توجه به درخواست های امام و شهدا و رؤسا و فرماندهان برای راه اندازی وبسایت و فوروم مخصوص خارجکی ها به زبان انگلیسی به تفکری عمیق فرو رفتم...!
پس از چند روز که همینطور در تفکر بودم یهو امام اومد تکونم داد و از حالت خلصه خارج شدم و یه یا امام گفتم و اومدم سراغ سایت... اول یه صفحه وب طراحی کردم واسه صفحه اصلی سایت که توش انتخاب کنن به کدوم فولدر برن... بعدش اومد سراغ انتقال سایت و فوروم به فولدرهای جدید که کاری ست بس دشوار...
متاسفانه به خاطر مشکلاتی که در سیستم اصلی فارسی وبسایت به وجود اومده بود (به خاطر تغییر دیرکتوری نیود) کلش رو پاک کردم و دوباره نصبش کردم ولی به جز اون :- انتقال سیستم فوروم به دیرکتوری جدید با موفقیت کامل به انجام رسید...
- انتقال فایل های فوروم و پست ها با موفقیت کامل به انجام رسید...
- تغییرات مورد نیاز در بانک اطلاعاتی MySQL با موفقیت کامل به انجام رسید...
- تمامی تنظیمات قالب های انجمن و فایل هاشون با موفقیت کامل به دیرکتوی جدید تغییر موقعیت پیدا کردن...
- و در پایان تمامی UserName ها و اصلاعات شخصی اعضا با موفقیت منتقل شدن...
تغییر کلی از این قرار بود که از erepublikmafia.com/forum به دیرکتوری جدید منتقل بشه و بشه erepublikmafia.com/fa/forum که واقعا جای شکر داره بدون هیچ مشکلی به انجام رسید.....

صفحه اصلی فارسی به زودی باز دوباره مرتب و درست حسابی میشه و بخش انگلیسی هم به زودی راه اندازی میشه...
از تمام عزیزان خواهشمندم در صورت مشاهده ی هر گونه مشکل در هر جای سایت، فورا به من توی فوروم PM بزنید!

در کل برای خودمم تجربه جالبی بود!
از شما عزیزانم بسیار متشکرم که منتظر موندید!
خوب دیگه حالا برید خوش باشید!!!

خارج شده است